Zdravím. Chcel by som si kúpiť NB. Môj cenový strop je do 1000€. V prípade fakt dobrého kúsku, som ochotný priplatiť. Book chcem, aby mi vydržal aspoň na výšku(čiže min 2 roky, a čím viac tým lepšie). Využite bude na školu, internet, PHP, Photoshop, kompozícia hudby, nejaké hry(ktoré vyšli teraz napríklad CoD:BO). Keďže chcem tento book do budúcnosti, chcem mať poriadný výkon čo sa týka grafiky aj procesoru. Grafika nemusí byť nejaká extra silná, ale nejaká výkonná čo utiahne dnešné tituly na tých vyšších detailoch(high, nie ultra). Procesor - nejaká i7(vraj vyšlo niečo nové so Sandy Bridge), HDD aspoň 500 GB, výdrž nejakých 3-4 hodiny(počul som niečo o Nvidia optimus a prepínani grafik, medzi silnejšou a slabšou. Vraj to predlžuje výdrž, keď je nastavená práve slabá), aby sa NB neprehrieval a nebol hlučný, veľkosť 15,6(alebo niečo okolo 15) , kvalitné spracovanie(nech to aj niečo vydrží). Ak by sa dalo, tak možno aj nejaký pekný dizajn. Značky: pozdávajú sa mi Acer, ASUS, DELL a niektoré HP.
+ grafike. Viem, že ak chcem hrať hry tak je lepší mať desktop. Teraz chcem mať nejakú dobrú grafiku na zahratie dnešných titulov. O rok možno grafika bude ťahať hry na low detailoch a ani to nie. Lenže, keď budem na VŠ tak na hry nebude toľko času.
+ otázka, oplatí sa investovať do booku 1000€?
Ďakujem za odpovede vopred. Čakám vaše návrhy
.