Potreboval by som radu pri výbere nb. Bude využitý len pre osobné účely (takže voľba padá na nb bez OS) a mal by slúžiť len na bežné veci, žiadne grafické softvéry ani náročné hry, ale niečo staršie ako crysis a hry s obdobnými požiadavkami by som si rád zahral. Rozpočet obmedzený na 500€. Celkom sa mi zapáčil tento, len neviem ako sú dnes ASUS-y na tom čo sa týka spoľahlivosti, aké máte skúsenosti? Jedná sa o tento model:
priplatiť nejde. maximum je 500€, samozrejme nejaké drobné hore dolu sa nepočítajú. nejak som zavrhol ten asus a vybral by som si radšej niečo z lenova aj za cenu nižšieho výkonu oproti asusu. ktorý z týchto modelov by ste uprednostnili?
určite nieje amd procesor tá z580 by bola dobrá, ak sa jedná o túto verziu (http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z580- ... 366002.htm) nejde mi totiž otvoriť link, s tým by si sa vyjašil aj v hrách aj v bežnej práci ...
_________________ NTB: Lenovo Y580 i7 PC: Apple Mac mini i5
hm zrejme ten notebook medzi tým stiahli...shit...mal i3 2328 2,2ghz, nvidiu gt630m (zdá sa mi že 2gb), terový disk a bol ešte s win7 ten tebou uvedený je síce fajn ale už mimo budget