Tu tu uz na fore riesili, jeden sa stazoval na hluk ty ostatny co ho mali bol tichy
, probook sa definitivne neprehrieva a s prehrievanim by som povedal ze sa menej prehrieva ako Z510, probook mas podnikovy book - teda masovo kupovany velkymi spolocnostami, ked znacka robi podnikovy book tak je doraz na kvalitnu, spolahlivost, odolnost, ziadne sunty nedodavaju. Top kvalitu business notebookov mas Lenovo ThinkPad, Dell Latitude a Precision, HP Zbook a Elitebook
Co sa tyka baterii, ja odporucam ked si na siety mat vybratu bateriu, ked niekde ides den vopred si ju nabijes. Otazne preco no preto lebo bateriam vadia najme 2 stavy, ktorymi sa skracuje zivotnost / kapacita a tie su vysoka teplota a plne nabitie a tento stav mas ked je v booku a robis nieco narocnejsieho, teplota je vyssia a je furt bateria nabita na 100%. Najidealnejsie podmienky pre baterie su nabite na 30-40%, izbova teplota cca 15-20 stupnov, tma (nie na slnku) a takto sa odporuca skladovanie baterii a takto to kamarat robi a po skoro roku co bateriu skoro nevyuziva tak mu vydrzi skoro ako nova, a dalsi co ma furt zalozenu tak mu menej vydrzi, niektory sa potom cuduju ked po roku mu book nevydrzi ani 2 hodky a niekedy ani 15 min.