zdravim....od septembra sa chystam na FEI STU BA aplikovana informatika.....a preto som sa obzeral po nejakom tom notebooku....presiel som si alzu a nasiel som toto
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z580-metal-d330066.htm notebook budem potrebovat na veci co bude treba robit v ramci studia programovanie atd atd.....a taktiez na hudbu, film, mozno niekedy sem tam nejaka hra...co si myslite ? bude mi tento notebook stacit? poznate nieco lepsie za tu cenu ??? za odpovede vopred dakujem
// pridané po 34 sekundách od posledného príspevku
a co ta znacka lenovo? neni to velmi rozsierene...ake mate skusenosti?
aha no tak ale to zas nie je taka velka ujma tak budem skor robit na nom dnu jak vonku....ale inak pohode co sa tyka vykonu...a bude postacovat na to na co ho potrebujem nie ? myslim ze aj cena je rozumna
este som rozmyslal ze pockam do konca augusta ze budu nejake letne zlavy, vypredaje....ale tak si myslim ze teraz ked je ten masaker cien na alze tak uz to viac asi dole nepojde co myslis??
hm ale tak to je len 5 eura zhruba ...nie je velky rozdiel....neviem ci pockam lebo sa obavam zeby ten notebook nestal potom viac ....bezna cena :930,19 €...tak zeby to tam nevyskocilo potom
ku masakru cien, je to raz naozaj, raz od*b, príklad:
kamoš vyberal grafiku, našiel myslím že to bola HD6770 za cca 110€ so zľavou 51% a pôvodnou cenou 210-225€, kde sa vtedy pohybovali HD6950
potom našiel HD6850 za 135€ oproti 150€ čo sa mu už slušne oplatilo a teraz má grafiku za minimálny príplatok so super výkonom
_________________ PC:CPU: Intel i7-4790 Cooler: EK Supremacy EVO MB: Gigabyte B85N RAM: Adata 4GB + Kingston 8GB SSD: Samsung 850 EVO 500GB GPU: XFX GTR RX 480 8GB with Alphacool NexXxoS GPS-07T Case: Advantech IPC-510 PSU: Corsair RM1000i KB: Idobao x YMDK ID75 with Outemu Silent Grey Mouse: Logitech G305 Mousepad: LTT Deskpad Headphones: AKG K240 Sextett with Brainwavz Velour pads Mobil: Sony Xperia 5 II
hm ale tak to je len 5 eura zhruba ...nie je velky rozdiel....neviem ci pockam lebo sa obavam zeby ten notebook nestal potom viac ....bezna cena :930,19 €...tak zeby to tam nevyskocilo potom
ano, lenze si uvedom, ze na electroworld je to normalna cena a na alze je to superhyper zlava a stale stoji o 5 eur viac.
určite počkaj ak do 2 mesiacou nič nové nebude tak bude tento aspoň lacnejší a to stou zlavou je vačšinou blbosť keby si si pozreť ten book pred masakrom cien stál tak isto to len napíšu že je zlacnený inak stojí stále tak isto obyčajný marketingový ťah. Dám ti príklad odlož si stochto týždňa kaufland a o týždeň si pozri čo zlacnili a najdi to v starom a vačšinou je cena tá istá len ľudia vidia zľava tak to musia mať
_________________ Pc l MB: ASROCK Z77 Extreme4 CPU: Intel Core i5-3570K @ 4.3 GHz Cooler: Alpenföhn K2 GPU: Gigabyte R9 280X OC 3 GB RAM: 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz and 2x8GB Crucial 1600MHz SSD:Samsung 850 PRO 512GB DVD: HP DH-16ABLH PSU: Seasonic S12II-520 Bronze bulk Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl FAN: 2xFRACTAL 140mm Monitor: 24" Dell U2414H Ultrasharp Mouse: Logitech G502 Keyboard: MS SideWinder X4 Router: Xiaomi Mi 3 Mobil l Iphone 14 Pro Max
no mrkol som aj ten link co poslal mtxd a tak to vyzera ze v elektroworld to je bezna cena u nich...no tak teda pockam asi....ved aj keby si to alza zdvihla tak electroworld by asi mal taku istu cenu jak teraz nie ?
viac stáť nebude, akurát sa možno vypredá. Nové konfigurácie chodia koncom augusta - vtedy sa rieši "back to school" a každý výrobca sa snaží vtedy mať top ponuku
no tak ja som nakoniec počkal do konca augusta..troška som utiahol opasok ..prezeral som si notebooky kade jake no a nakoniec som prišiel na toto http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... -hp-cerny/ no čo myslíte? postačí mi na študium na FEI STU aplikovaná informa??? na všetky programy, ktoré budem tam používať atd?