mam notebook MSI EX610X-084 je stary 2 roky a 1 mesiac takze reklamacia uz neni mozna pred 3 mesiacmi my odisla nabijacka original od vyrobcu ked ze som nemal cas na reklamaciu hned som si zohnal druhu (nie novu ale od kamarata) lenze aj ta my odisla tak teraz neviem ci mam kupit druhu alebo moze byt problem niekde inde??
nepreťal si napr kábel pri nesprávnom prenášaní? veľa ľudí tie káble všelijako pomačká aby sa to zmestilo do tašky a potom sa divia, že ako to že im nefungujú zariadenia... nechce sa mi veriť že by tá nabíjačka bola tak kazivá, aby sa pokazili oba exempláre a sami od seba. samozrejme sa to vylúčiť nedá, ale v prvom rade treba vylúčiť ľudský faktor
myslim ze nie celkom sa o ne staram.......a na nabijacke je dioda ktora signalizuje ze ide ked je zapnuta a ta nesvieti cize nejde nabijacka nemal by teda byt problem v abli jedine v privodnom a ten je dost hruby takze ten by sa nemal ani mechanicky poskodit
Ak Ti odisli 2 nabijacky mozno je chyba aj v samotnom NTB. Môže mať vyššiu spotrebu vďaka nejakej vade. Ale najprv treba zistit kolko berie realne, takze by si asi mal zohnat 3. nabijacku
A tie pokazene rozober, mozno sa bude dat zistit co im je.
ked ju chceš rozobrat, treba napĺit rohy v miestach kde je to zalisované. Potom do tej drážky vopchaj šróbovák a otoč s ním, kryty by sa mali odseba oddelit.
...kladivom?
_________________ "Nikdo nebude nikdy potřebovat více než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
......no v jednej bola cievka odlomena som to pricinoval naspet a dal do zasuvky a vyhodilo istic az na plote takze ta uz nepojde urcite este sa pozrem na druhu