miko57 píše:
nie asi si ma zle pochopil no alebo som to zle napisal ja mam odlozene nejake peniaze co si stale odkladom s vyplati a mam dost nato aby som si ten NT kupil len este musim pockat na novu vyplatu aby som mal celu sumu a stym com som nasporil dufam ze to uz je jasne
no Dell XPS M1530/M1730 su sulusne no neviem neviem uz fakt ktory tak ale este mam cas pokukam na nete videa a ine veci o tom a potom sa rozhodnem
Heh neboj mne to bolo jasné s tou výplatou, išlo len o to že najprv si tam mal vyhliadnuté notebooky v cene tak okolo 35-37 tisíc a zrazu si tam vypísal konfiguráciu Alienware, ktorý by stál o 100 000,- viac
Ale inak ak ti môžem poradiť, tak len tak názorne konfiguráciu Dellu XPS M1530:
Intel C2D T7500
WSXGA+ obrazovka (1680x1050 na 15,4" displeji)
3GB RAM
200GB 7200ot. HDD
DVD-RW
8600M GT 256MB DDR3
Soundblaster Audigy HD Audio
farba - čierna, červená, modrá - to je na tebe (ja mám ten modrý a je to parádna farba)
6 a 9 článková baterka (9 článková trochu trčí smerom dole z notebooku, ale to sa dá prežiť)
+ ešte nejaké drobnosti čo sú tam na výber...dokopy to môže byť tak cca za 50-55 tisíc bez DPH, čiže to stále vychádza maximálne tak na polovičnú sumu ako ten Alienware (síce výkon trochu horší to je pravda, ale 15" notebook neni na hranie)