miko57 píše:
ja uz neviem vobec aky notebook kupit, mam doma PC a uz nechcem mat PC lebo tolko kablov tu mam ze to je ako v kablovku, no preto chcem notebook na Pracu,internet,filmy,npalovanie,web,uprava videa fotiek,a este na hru CRYSIS takze neviem vobec aky kupit, to je to ze mozem si kupit akukolvek znacku je to len o stasti ci to pojde 1mesiac alebo 2roky neviem MSI servis som nasiel v CR a este v madarsku co je pre mna velmi blizko, ale mam zle skusenosti s Acerom ten som mal 2dni a uz sa pokazil stale sa sam vypinal ,tak vobec neviem MSI ma 8600GT 512MB a na asuse som nenasiel max 256MB ide o to ze to je dost velke rozhodnutie lebo neide o 300sk ale o 38 000sk a to uz je za to nejaky peniaze, mam doma asus notebook uz 1rok a nemal som zatial problem mam dobre skusenosti aj s Thosibou ale MSI,HP,Simensom tak to nemam skusenosti notebook by som chcel max do 38 000sk viac uz nedam, ide mi o jednu hru len o CRYSIS.Mate niekto tento notebook MSI GX600 ak ano mali ste problemy a ake.
omg to akoze splet kablov chces riesit kupou notebooku?....ked to nikam nechces nosit sa ti NB neolpati kupovat....a na crisys potrobuje nb trochu ineho vykonu.Radsej si kup poriadnu zostavu s monitorom a niak si tie kable umietni.napr kup si bezdrotovu mys a klavesku to mas o dva kable menej a este tych par kablov napr pod koberec..alebo popri policke a mas to..a nemusis vyhazdovat kes za notebook..