Zdar, tak do dnes som si este myslel, ze kupujem PC, ale nakoniec z toho bude asi Notebook (rozhodnutie vyssich sil).
Notebook bude primarne urceny na produkciu hudby. Znackam HP, MSI, Acer a Asus by som sa najradsej vyhol.
Hlavnou poziadavkou je, nech je tenky a lahky. Rozmyslal som o 17´ monitore, no kludne moze byt aj mensi(hlavne ako pisem, nech je lahky, teraz mam asus m60vp, a ten je mega hruby a tazky).
DAW ma vysoke naroky na CPU a RAM, teda uvazujem medzi i5/i7, ale na druhu stranu nechcem zas aby sa mi to moc prehrievalo a teda vznikal hlud od chladenia (s notebookom sa bude pracovat v home studiu, teda musi byt maximalne tichy - preto aj rozmyslam o i5, kde nebude vznikat tak vela tepla ako pri i7, teda aj mensi hluk - neviem ci je to spravna teoria
)
Graficka karta moze byt kludne onboard, alebo aj z CPU(i7 maju aj graficke jadro, ze?).
Moj terajsi NB ma leskly(alebo ako to nazvat) monitor, to uz v ziadnom pripade nechcem ( pri minime slnka na nom nie je nic vidiet).
Dalsie poziadavky su USB 3.0, musi mat FW ( neviem presne ako to je, fw400/fw800, a 4 pinove/6 pinove firewire).
Na NB pobezi Win7 64bit.
Ako DAW software pouzivam Fruity Loops Studio (10.0.8). K notebooku bude pripojena ex. zvuk. karta Saffire Focusrite Pro 14.
Moj budget doposial nie je znamy, snad nejak okolo 700eur.
To je zhruba asi tak vsetko, ak ma este nieco napadne, dopisem.