ahojte
poraďte mi chcel by som kúpiť notebook aj na slušnejšie hranie. Mam naň 36 000 bez DPH.
Predbežne som si vybral tito dva:
TOSHIBA Satellite A100-906 T5600
FUJITSU SIEMENS Amilo Pi 1556 T5600
Dik
urcite toshibu je to podla mna ta naj znacka na ntb ja mam toshibu je to tecra a7 108 a som velmi spokojny uz sa mi podarilo ho aj oliat a stale ide uplne bez problemu
... toshibu uz nechcem ani vidiet, mame v robote 2 a len problemy
... najprv na jednej vymena klavesnice hned po doruceni, z druhej po roku zacali vypadavt klavesy, po 18 mesiacoch baterka odisla, pre zmenu na druhej LCD invertor umrel ... obe toshiby su kravy model M70
... inac Toshiba a Siemens su prepojene firmy, no FSC nemame ziadne problemy a dokonca aj entry model je castokrat lepsie spracovany ako business od HP
_________________ NOVY KOMP DOMA OPAT NEFUNKCNY - pumpa na vodnikovi sa utopila || CPU: C2D E8400 pripraveny na policke|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte P35-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 2 x 1GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Gigabyte 8800GT || zatial integrovany zvuk || Genius 5.1 HT || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S183L || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech diNovo MediaDesktop Laser || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||