Caute, sestra chce odo mna aby som jej poradil, aky si ma kupit notebook. Hned na začiatku vam poviem, že sa ju snažim presvedčit, že bud nech si kupi notebook na pracu a tablet na ostatne alebo len jedno z toho, ale nie kombinaciu. Takže to ešte neviem ako ju presvedcim, kedže si myslim, že tie kombinovane notebooky nebude ani na jedno ani na druhe...
chcela by tenší lahší notebook, 14-16 palcov obrazovka, ja by som bol najradšej, keby bol celohlinikovy, alebo aspon hlinikovy alebo iny kovovy rám. Lebo viem ako dopadne, ak to bude len plastove. Bude ho použivat na filmy, internet, office, autocad ale chcela by na tom robit občasne aj ine graficke programy - indesign, illustrator, photoshop a tiež 3D programy - sketch up, archicad, cinema 4D... Takže by tam mal byt podla mna viac jadrovy procesor a tiež externa grafika, kvoli vydrži baterie asi nVidia.
Ale takato kombinacia nebude v takej cenovej relacii, to mi je jasne... Keby vas niečo napadlo, poradte, lebo ja sa s tym tiež trapim. Kludne ak najdete notebook čo by všetko splnal a stal aj viac, tak ho sem pošlite, aspon budem vediet sestre niečo ukazat a možno si to ešte rozmysli... Zatial mi to tak vychadzalo na nejaky Lenovo IdeaTab Flex 2 14 palcovy... Diky!
_________________ NB Asus N501JW ZenBook PRO | Sony Xperia SP | Nexus 7 | Mercedes-Benz W123 280E :D Brrrrrrrm |