preaca v c++, filmy, office samozrejme a internet Hladam nieco co vydrzí, síce pri tejto cene to bude skor bieda Operačný system by bolo lepsie kebyze nemá
Nepotrebuje silnu GPU, na jeho vyuzite mu staci Intel HD grafika, na programovanie ti je najdvoleziteji vykon CPU teda i3ka bez OS bude lepsia volba, pri programovani ti odporucim skor osadit 8GB RAM, nech to frci jak ma na taky vykon procaku, mas to najlacnejsi upgrade, 4GB RAM ta vyjde 39,90 euro s dph co mas v cene aj osadenie na zaruku. http://www.lenovo-shop.sk/lenovo-ideapad-b590-26-842
Na to jeho vyuzitie mu bohate staci Intel HD Grafika, nic vykonejsieho nepotrebuje, kvalitu ma probook lepsiu ale to skor by som zvysil limit na 500 euro a isiel do kvality notebooka Thinkpad Edge alebo HP Probook, i3 procak, 8GB RAM, intel HD grafika a maximalna spokojnost, nic silnejsieho nepotrebuje, ale pri cene 400 euro i3 s 8GB s dostatocnou kvalitou bude lepsie volba ako lepsia kvalita a slabi procak, co pri programovani je najdvolezitejsi procak a RAM.