Zdravim, vopred sa ospravedlnujem, ze vytvaram novu temu, ale potom ju kludne mozte zmazat..popravde som nenasiel na fore co som hladal, je tu vela podobnych tem , ale ja mam specificky problem.
K veci :
Potrebujem notebook na pracu vo photoshope, avsak, len na pracu s malymi formatmi, cize a4 max a3..v 300dpi ..v podstate nikdy na tomto notebooku nebudem robit nic vacsie..(vyroba triciek a inych predmetov - tlaciaren A4-takze preto)
cena od 500-650 eur, paci sa mi dell ale tie su drahsie a v tej cene maju integrovanu grafiku, cize potrebujem prosim Vas od Vas radu ci by to ta integrovana stihala-vacsinou som vsade videl : Intel GMA 4500MHD..ak by to slo tak to neriesim a beriem nejaky v tej cene..ale ak by to mohol byt problem, tak by som sa poobzeral po inej znacke, lacnejsej, ktora by mala za tu cenu nieco lepsie..co by ste odporucili z inych znaciek v tej cenovej kategorii na SK shopoch?
Mozno by stacilo ak by ste mi napisal nejake min parametre ktore potrebujem a ja by som sa uz nejako zariadil..
poradte mi prosim Vas co a ako ake parametre alebo znacku..ja proste nemam sajnu..ospravedlnujem sa esteraz za novu.
ALEBO ak by sa nasiel nejaky dobrak s kopou casu a vybral by mi nejaky najvhodnejsi notebook v tej cene , alebo viac variant, bol by som velmi rad..
uz teraz Vam dakujem za Vas cas, kedze ste to aspon docitali dokonca:)
|