Ahojte,
chcel by som poradit ohladne displeja k notebooku.
Chcel by som kupit notebook, ktory ma dobry, jasny a ostry obraz.
Teraz mam ntb Toshiba Satellite A75-S209, tento ntb uz ma vyse 5 rokov, sice uz konci svoj zivotny cyklus, ale stale ma nadherny, jasny a ostry obraz.
Brat si kupil pred tromi rokmi Toshibu M35 a ta ma tiez nadherny, jasny a ostry obraz.
Teraz hladam notebook, ktory bude mat okrem inych parametrov displej podobny, alebo este lepsi ako tie dve Toshiby.
Cez vikend som mal v ruke tento notebook
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... E-00C013SK
parametrovo vyzera byt fajn, ale co sa tyka displeja tak som bol velmi sklamany. Obraz je taky tmavsi. Ked som si na nom pustil film a sedel som priamo pred nim asi 2m od neho tak obraz bol fajn, jasny, vsetko bolo vidiet, ale ked som sa posadil trocha mimo na stranu (asi 20 stupnov od stredu na pravo, alebo nalavo) tak obraz uz nebol jasny a obraz vzdialenejsej casti displeja bol tmavsi az stmavol.
To sa teraz tak vyrabaju vsetky displeje v notebookoch? Uz som presiel viacero predajni s notebookmi a tymi displejmi som sklamany, len jeden ntb od Asusu ma mierne potesil, pozeral som aj Sony Vaio a ta ma sice tmavsi obraz, ale je pekne vidiet aj zo strany.
Mam pocit, ze stare ntb mali lepsie displeje ako tieto nove s LED podsvietenim.
Mozete mi, prosim, poradit ohladom dobreho dispeja?
Dakujem.