Zdravím,
chcem sa troška poradiť, aký NB odporučíte. Ten môj ma už privádza do zúfalstva. Teraz som mal ASUS UL30A, ktorý má 8 rokov. Potrebujem už robiť aj väčšiu grafiku a je neúnosné čakať celé minúty, kým sa udeje nejaká zmena.
Potrebujem ho najmä na programovanie webov (html, php css, mysql), webdizajn, grafika (menšia grafika, plagáty, sem tam väčší rollup, logá). Na hry nemám veľmi čas, ale sem tam by to niečo mohlo vedieť utiahnuť na solídnych detailoch. Vzhľadom na to, na akom NB som fungoval doteraz, tak bude lepšie asi všetko
Zo značiek by som šiel najradšej do ASUS, Dell. Cenovo sa pohybujeme okolo 1000e, max 1200e. Parametre schválne nešpecifikujem, pretože na nete sú rôzne varianty, mňa skôr zaujíma, aby to utiahlo požadované veci vyššie a najmä prehrievanie, hlučnosť, spoľahlivosť. Do momentálneho NB som za 8 rokov neinvestoval ani cent, a v permanencii bol denne niekoľko hodín. Svojho času aj WoW, niekedy pokojne 15 hodín vkuse, takže z tohto hľadiska bola spoľahlivosť perfektná, len je už hardvérovo zastaralý.
Za tipy a rady vopred každému ďakujem.