Jasnačka, je jasné, že sto ľudí, sto chutí a sto názorov. Ja ho už mám od rána doma a skúšam, testujem, inštalujem
Môžem povedať, že mi na ňom nevadí zatiaľ nič, všetko je ako má byť. Ale ten rozdiel v rýchlostiach oproti starému !!! To je supeeer
Prvý deň a prvá zoznamka s Packardom je pozitívna. Dizajn je príjemný, tie vlny na kryte sú zaujímavé. Chladenie nepočuť - teda oproti starému je tichučký. Ten starý chudák točil ventilátor furt, proste mal už toho veľa, nestíhal.
Ten zvuk v reprákoch - to súhlasím. Totálne plechový, moje rozmaznané uši trpia. Ale mám na stole repráky, kam zvuk napichnem, takže integrované repro je len na zvukové upozornenia a to znesiem.
Inak ako pracovný stroj so skrytým výkonom pod kapotou, keď bude chvíľka sa zahrať nové hry, je podľa mňa super. Ak niekto nie je ochotný za takú spotrebnú sprostosť ako je NTBK dať viac ako 600 EUR, dokonca v mojom prípade len 510 s dopravou, toto je tip.
Inak HDD je tam Toshiba, DVD mechanika je nejaká Matshita, Nero to tak vypisuje. Dúfam, že to slovo v jej názve "shit"a nebude pravda o jej kvalite
)
Nero je tam devina, je tam aj Photoshop predinštalovaný, čo stojí tiež pár desiatok EUR. HDD som si rozdelil na dve polovice s programom, ktorý som stiahol. Išlo to samo, totálne jednoduché. Už som ho vymazal a už ani neviem názov
Mám teda C a E zhruba po 300 mega kapacity.
Veľa zdaru pri výbere a len bezporuchové kusy prajem.