eXiReXT píše:
Čo sa týka kvality, na MSI sa za poslednú dobu dosť nadáva, ale naopak o Aceri som už viac-krát počul, že ten sa kvalitou polepšil.
Prosímpekne to odkiaľ máš takéto niečo... ?
Je to práve naopak acer až na starú radu timeline je totálny shit... Neviem ako sú na tom nové notebooky no staré boli otrasné až na timeline.
Naopak MSI zabodovalo naplno hernou radou a s tými notebookmi neboli najmenšie problémy stačí si prečítať recenzie na tej smiešnej alze a vidíš.
Staré najnižšie Gčko bolo na tom výkonom výborne vzhľadom k cene aj šasi ušlo akurát bol hlučnejší vetráčik no nedá sa mať v notebooku za 900€ všetko.
Viď recenzie na starý model je ich tam "len" 9 ... tento model som v rukách nemal no mal som vyšší s GT570m a nemôžem povedať krivého slova.
Teda máš pocit že výrobcovia cúvajú do zadu a vyrobia niečo horšie ?
MSI nebolo bohviečo no už sa to zmenilo a tá nálepka len ostala stále pár ľuďom v hlavách viď. eXiReXT prosím do budúcna zakladaj na faktoch prípadne vlastných skúsenostiach prípadne CZ/SVK recenziách na MSI sa aké také nájdu a je to vyšší priemer čo sa notebookov týka čo sa dosiek týka sú pomaly špička v určitých cenových kategóriach.
Smelo to MSI kúp určite lepšia voľba ako Acer
// pridané po 2 minútach od posledného príspevkuNech sa páči
http://www.youtube.com/watch?v=JsVkNL5TRa0