No ano lebo v anglicku mas 3 nasobne vyssiu minimalnu mzdu tak sa ti to odrazi na konecnej cene produktu. Preto sa najviac oplati kupit na slovensku Dell - medzinarodna next business day zaruka alebo toshiba tiez s medzinarodnou zarukou a za 46 euro mas 4 rocno medzinarodnu zaruku s klasickych 2 rokov a to ti vpohode opravia na zaruku aj v UK
a tento sa mi paci tiez ma sice silny procak, ale ta igpu je asi slabsia no zvysili by sa prachy na nove ssd plus mozno 4gb ramku a bol by som na tom istom okol 400-420£ (ale zasa bez zaruky) tu by mi to asi nevadilo o tu ramku mi ani tak nejde pretoze si myslim ze aj 4gb je dost na net, ale to ssd by pomohlo/nepomohlo????????????
viem ze uz vymyslam, ale vedel by si mi poradit najlepsie riesenie popripade ak tam hodim to ssd, popripade aj tu ramku stratim hned zaruku ?
4GB RAM je ako tak na net zalezi kolko okien, programov mas spustenych, ja realne pri kancelarskej praci vyuzijem tak 3-5GB RAM, SSDecko je paradna vec, ked sa zmesti do stropu tak kup a s klasickeho sprav externy disk a na paradu
To by si mal pisat na toshibu v UK, ako nie je to prislusenstvo od znacky, notebook nie je na to navrhnuty. To len business notebooky ako ThinkPad, Latitude, Elitebook... ako je to paradna vec len ako sa zachova znacka...