ten tvoj zlepenec slov som musel čítať 3x, lebo...
vysvetlím to ešte raz. Mal som 5850 referenčnú, za prvé moc hučala v záťaži a za druhé v lete sa nestíhala uchladiť, takže mrzla a vypínal sa mi comp. Záruku už nemala. Tak som ju predal za 110 eur a kúpil za 150 ročnú gtx 560Ti TF2 kvôli chladeniu. To že je výkonnejšia je len plus. Ináč by som musel kupovať na starú za cca 30 eur chladič. Takže som doplatil 10 eur mám ročnú gtx560 Ti. V compe mám len mafiu 2 a BF3 a v mafii 2 mi skáču fps od 60 až po 20 čiže niekedy je to nehrateľné. Bf3 mi buď blbne MP alebo je to tiež spojené s kartou lebo asi po pol minúte mi na hociktorom servery hra zamrzne. Keby to bolo kartou, tak uvažujem o jej predaji a možno by som sa rozhodol ešte doplatiť a kúpiť bud 6970 lighting za cca 240 ročnú so zárukou, alebo gtx 580 SO gygabite tiež ročnú so zárukou za 260. Čiže nepochopil som od teba čo si týmto chcel povedať
"ale ved kupul gtx560ti tak naco spekuluje kupit este jednu?ked si to zratas dokopi tak mohol mat pomali gtx 680. a este jedna vec:ten cpu potiahne na zakladnich taktoch gtx580 soc?ako zvazuje o kupe druhej karty!"
čiže neviem aká 680gtx ked nová stojí cca 500 eur a ja sa bavím o sume cca 250 eur. A tomu už vôbec nechápem, že či mi tú 580tku potiahne môj procesor. A prečo by nemal ? Pokial viem tak procesor má len na máloktoré hry vplyv a aj keď má, určite tam nie sú až také rozdiely aby to tá moja i5 vôbec rozchodila, lebo tak si to nampísal akokeby ten môj bol pomaly už do šrotu. Tu sú testy podľa procesorov, čiže vôbec ten tvôj post nechápem. Asi sa do toho veľmi rozumieš však ?
http://pctuning.tyden.cz/hardware/proce ... ge?start=9