mne sa viac pozdava technologia LabelFlash... vid www.cdr.cz
no co ja viem, ze by bol LabelFlash nejako kvalitnejsi ako LightScribe? LightScribe urcite lahsie precitas a hned ako sa nan pozries. Aj ked LabelFlash je zrejme vo vyslednom efekte krajsi.
_________________ !!! <°)))>< Jmenuju se Honza Macek a mám půlmetrovej klacek(a proto poslouchám tekkna).
cupi@ktknet.cz <Drum&Bass><Tekkno> Umíte mluvit a číst v hádankách? Ano? Tak jak vysvětlíte tohle? ......................... Jste vedle co?
!!! ><(((°>
Mě spíš přijde divný, nejdřív koupit a pak se ptát.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
jj suhlasim ale ja mam moznost vymenit !! preto sa pytam ci je v poho ta znacka ...
SONY je v podstatě LITE-ON, já osobně ještě jinou CD ani DVD než SONY neměl a zatím jsem byl z každou spokojen.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
jak vravis ze Sony je v podstate Lite-On tak je to dobra volba ja som mal Lite-On SOHW 1213S a bol som s nou velmi spokojny...este stale funguje na inom kompe...