Zdravim vas kupujem novu zostavu, ktora bude sluzit prevazne na kanc. pracu, video, internet, mozno deti nejake hry, ale nic extra a programovanie stranok poskladal som si nieco take a rad by som, ak by niekto skusenejsi napisal na to svoj nazor, kedze ja sa velmi do HW nemontujem:
vdaka za promptne nazory grafika si myslim by mi mala stacit integrovana, ved nie je problem v buducnosti potom zakupit (len neviem ci potom bude stacit zdroj) ale ak mate iny nazor, dam si poradit
Myslím že pri obyčajnom používaní tam veľký rozdiel nieje. Ale ak budeš používať integrovanú grafickú kartu tak tam je rozdiel väčší. Ináč čo je na tých crucial o toľko lepšie ako na tých kingstonoch ? A takisto aká ja výhoda mať v PC ATX dosku ?? keď ako obyčajný používateľ porty na ATX doske aj tak nevyužije ?
_________________ PC1- CPU Intel core i5 3350p 3,1GHz MB Asus P8B75-M LX RAM A-Data DDR3 2x4GB 1600MHz CL9 GK Sapphire R7 260X HDD1 Samsung 840 EVO 120GB HDD2 Seagate Baracuda 7200.12 500GB CASE FRACTAL ARC Mini DVD-ROM LG PSU Seasonic SSR-550RM 550W 80 Plus Gold NTB1- Acer TravelMate B113
carl, ked sa uz tak zbytocne pytas, tak napr casovanie.
@ franta co sa tyka RAM, dual channel je pochopitelne lepsi, ci to postrehnes pri realnom pouzivani, je uz ina otazka. brat 8GB modul ma zmysel, len ak to chces neskor doplnit na 16GB a viac, co u teba nehrozi.
Čo?Menej zaťažuješ,preboha ten radič to má naháku či má 1,2,3 alebo 4 obsadené sloty.Znižuješ riziko vadného modulu?Práve že keď sa ti jedna ramka posere tak môžeš bežať na druhej .Viac slotov na doplnenie ram?Načo bude tam mať ďalšie 2 volne sloty a ver že doplniť ram pri činnosti ktorú bude robiť nepotrebuje.