_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Hej ma aj dobre parametre aj dobry futuristicky dizajn a cena je prijatelna MOzno dakomu snad Crystalbrite bude vadit ale pokial mena oproti monitoru okno tak je to OK
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
no ja neviem ja by som aj tak nic od ACERU nekupoval...co je ACER to sa doje...
mas k tomu nejake podlozene dokazy?lebo takto to mozem aj ja zacat hovorit o ASUS a nebude to pravda...
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
tak mozno si mal len akurat zly kus...l pretoze ja mam doma dva notebooky ACER a este sa mi ani jedejn nepokazil..... a zase je rozdielked porovnavas kazovost notebookov a monitorov...
chalani uz mam doma to LCD...niec viac vam na to nepovim iba to ze mi doteraz s toho ko..t stoji ...je to fakt nadhera tie farby a vsetko.SUPER INVESTICIA