Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 19 ] | |
Autor | Správa |
---|
|
Nejaky cas som sa vykaslal na dizajn pre San Andreas a rozmyslal som nad novym dizajnom na moj osobny web. Chvilu som googlil a pokusil sa napodobnit jeden navrh co som videl, dopadlo to takto
http://www.numline1.ihrisko.org/demo/
Rozmyslam ze pridam pod menu este jeden zo spodu zaobleny panelik kde budu nejake dalsie linky.
Ako teda hodnotite dizajn, myslite ze by som ho mohol pouzit ?
|
|
Registrovaný: 14.02.08 Prihlásený: 04.01.15 Príspevky: 1272 Témy: 46 | 46 Bydlisko: Bratislava |
v com si to robil?
_________________ CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 4x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit |
|
|
PSPad na kod a na grafiku Photoshop
|
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
Toto ty chces nazvat designom?? Par farebnych obdlznikov?? No prepac ale to Drako to robi lepse....aj kedo n to mozno nekedy prehana. Ale toto sa designom fakt neda nazvat...ved to sa da urobit aj v skicari . Fakticky to treba upravit...nejaky efektiky pridat :D
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 19.06.07 Prihlásený: 15.10.18 Príspevky: 349 Témy: 9 | 9 Bydlisko: Bratislava |
Chmolo nic proti,ale aj toto je dizajn...do toho sa rata vsetko,zvolene farby,rozlozenie jednotlivych prvkov atd.cize sklamem ta:ano,aj toto je dizajn
|
|
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... |
chmolo: ty expert keby si aspon cital ine prispevky.. v teme od numline1 uz niekto hovoril (tusim blackshadow) to iste co ty, tam som mu povedal, ze o co asi ide
numline:: zapracovat
_________________ Sorry za prelkepy |
|
Registrovaný: 02.12.07 Prihlásený: 26.02.13 Príspevky: 1114 Témy: 49 | 49 |
chmolo, to je nazot jak pome j.. ehm.. a to ze drako to robi lepsie je raidna blbost.. ved si to porovnj.. urcite je to lepsie ako drakove.. tymto sa ho necem nijak dotknut.. a numline.. trosku to cele este prepracuj a bude to ok
|
|
Registrovaný: 26.02.08 Prihlásený: 24.05.13 Príspevky: 372 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Nové Zámky |
Chmolo píše: Toto ty chces nazvat designom?? Par farebnych obdlznikov?? No prepac ale to Drako to robi lepse....aj kedo n to mozno nekedy prehana. Ale toto sa designom fakt neda nazvat...ved to sa da urobit aj v skicari . Fakticky to treba upravit...nejaky efektiky pridat :D
akoze ked uz taketo nieco povies tak to sa najprv pozri na vlastnu tvorbu... ako nechcem byt zakerny ale osobne nemam rad taketo veci..ano neni to dokonale ale trochu si to prehnal si myslim
|
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
No tak ale prepacte. Nepovedal som ze Drakove je naj na svete a jedine, ale aby nekdo spravil design tak, ze urobi 3 farebne preuzky?? To kde sme?? Ved na to nemusi byt ani Photoshop, take pruzky zvladne aj Skicar. Akoze nechcem do nikoho rypat, ale ono to vypada skor ako zakladny vonkajsi navrh designu...ked to dorobi, bude to vyzerat lepse, to sa musi uznat, ale teraz su to fakt len farebne pruzky. Pretoze pokial by bol toto design, tak potom by to vyzeralo po nete...ako vonkajsi zakladny navrh designu to berem ale ako design....no prepacte, ja netvrdim ze som absolutny totalny profik a secko odomna je najlepse, ale od poradneho designu to ma daleko
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 17.10.06 Prihlásený: 08.01.11 Príspevky: 1752 Témy: 17 | 17 |
webdizajn nieje o efektoch, alebo o tom ci to dokazes navrhnut aj v skicari. pozri si weby ako google, wikipedia ci youtube.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |
|
Registrovaný: 06.03.08 Prihlásený: 01.10.12 Príspevky: 1732 Témy: 15 | 15 Bydlisko: triminka@sp... |
Presne ako píše suchy, lebo inak sa časom dopracujeme k tomu, že stránky budú vo flashi alebo poskladané z obrázkov len kôli efektom.
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain... |
|
|
Chmolo píše: No tak ale prepacte. Nepovedal som ze Drakove je naj na svete a jedine, ale aby nekdo spravil design tak, ze urobi 3 farebne preuzky?? To kde sme?? Ved na to nemusi byt ani Photoshop, take pruzky zvladne aj Skicar. Akoze nechcem do nikoho rypat, ale ono to vypada skor ako zakladny vonkajsi navrh designu...ked to dorobi, bude to vyzerat lepse, to sa musi uznat, ale teraz su to fakt len farebne pruzky. Pretoze pokial by bol toto design, tak potom by to vyzeralo po nete...ako vonkajsi zakladny navrh designu to berem ale ako design....no prepacte, ja netvrdim ze som absolutny totalny profik a secko odomna je najlepse, ale od poradneho designu to ma daleko
Nebudem sa tu nejako sadisticky obhajovat, ale to, ze tam ty vidis len 3 farebne pruzky, neznamena ze tam su len tri farebne pruzky. Dizajn je o niecom inom, ako pisal emer v inej teme, tak ani nemusi obsahovat obrazky.
Chcem len povedat ze je to hlavne o tom, ako prvky pouzijes, nie kolko ich mas
|
|
|
emer píše: numline:: zapracovat
Iste, preto sem pisem
Neviem co este vselico by som mal doladit. Rad robim dizajny, ktore su jednoduchsie, hlavne zamerane na funkcnost a prehladnost. Netvrdim ze toto take je (vedel by som spravit aj lepsi ale akosi dochadzaju napady).
Ako pisem, je to na osobny web, teda nieje tam toho co moc realizovat.
Viem ze zmensim pismo v hlavnom obsahu, tiez nejako upravim novinky a ako som uz vyssie pisal, tak aj pridam panel pod menu.
Ak by ste mali nejake napady, co by sa vam tam pacilo pripadne hodilo, tak mozete kludne napisat, piste aj co sa vam tam moc nehodi
Mimochodom, ako pisem v tom uvode, nevsimajte si pls ostatne stranky (Downloady atd), tie su robene pre uplne iny vzhlad
|
|
Registrovaný: 26.02.08 Prihlásený: 24.05.13 Príspevky: 372 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Nové Zámky |
ked tu bola rec o jednoduchosti..pozrite sa na pokec...nevsimajte si tam pismo a ani flash a ostane vam iba farebny ramcek..a ajtak je to podla mna pekne..chcel som tym povedat nie design robi strankou zaujimavou a navstivovanou ale jej obsah..samozrejme aj design robi svoje...no ja soobne by som asi tam tie Novinky spravil tak nejak ako ma pokec prihlasovanie..chcem tym povedat jemne zmenit farbu snad ma chapes..potom dalej nejak ozivit header zda sa mi prazdny..ta citacia neviem ci iba mne alebo aj ostatnim ide mimo ten farebny ramec a taktiez font treba zmenit..asi by som tu citaciu presunul pod novinky aby to nebolo take prazdne si myslim....menu by som asi zmensil zuzil a hladaj by som dal tam... ale potom by to chcelo nieco pekne do headeru aby to nebolo prazdne..no snad som ta v niecom inspiroval a nieco ta napadne..to su moje osobne nazori ako by som to riesil ja nemusis ma samozrejme brat vazne a prajem vela stastia...
|
|
|
Diky za nazor, nieco mi na tych novinkach nesedelo, mozno je to fakt ta tmava modra, pouzijem svetlejsiu, uvidime co z toho bude. Neviem ako ti ukazuje tu citaciu, posles mi pls screenshot ?
|
|
Registrovaný: 26.07.06 Prihlásený: 20.03.16 Príspevky: 1378 Témy: 90 | 90 Bydlisko: Slovakia-Ko... |
pocuj bude tam velke mnozstvo obsahu?
ako bolo spomenute v jednoduchosti je sila ako napr youtube, google a wiki ale oni to maju premyslene
google - design v jednom logu ale v najkrajsiom posadi a len v jednom
youtube - design uzazny ale clovek si nama takmer ani sancu vsimnut pri tom mnozstve obsahu
wiki - je podobne na tom ako youtube lenze tam je to dobre rozmiestnene tym padom clovek ma sancu si prehladnut aj design
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých |
|
jasne hned ti to postnem nekam..a nasiel som dalsiu zaujimavu vec v IE7 aj to ti sem hodim
Kód: http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=a2fa4a49f8355836b8bc3e3f334cb0c2 Kód: http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=895708524ef1ad18b8914132114ecd15
|
|
|
Vela obsahu ? Ani nie, cca tolko kolko mam teraz na webe
Blackdevil : Aha, u mna sa to v IE sprava inak Divny to browser, kazdopadne, bude staci posunut to o par px vyssie v styleie.css
K tomu druhemu : Pridam trocha padding ale obavam sa ze potom sa zase citacie nezmestia do ramu, uvidime
|
|
Registrovaný: 26.07.06 Prihlásený: 20.03.16 Príspevky: 1378 Témy: 90 | 90 Bydlisko: Slovakia-Ko... |
u mna zase jedne dlhy link v menu hadze na dva riadky
hmm ked len tolko obsahu tak potom ta modra na lavo ze novinky nejak mi nesedi
a fismo by som zmensil bo na mojom crt 1024x768 to vyzera velke
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 19 ] | |
|