Ahoj,
chcel by som sa spýtať ako mám zrobiť to, že napr. mám tlačidlo registrácia a že keď sa na to stlačí tak sa program presunie akokeby na form2 lenže v jednom okne.
raiseevent je totalna hovadina. A ten tvoj kod je uplne nepouzitelny ... 2 dovody: ten kod vyzera ako Ceckovy (nakonci ; ) ... Od VB6 sa Form.Load nepouziva ...
co tak skusit prvok TabControl alebo pouzit MDI ? Ten TabControl mi prijde rozumnejsi ...
A neviem naco by si si komplikoval zivot s milion formularmi kvoli jednej registracii, ktoru mozes cez tabcontrol spravit jednoducho a rychlo ...
sorry vies mi to vysvetlit trocha jednoduchsie? vies ja som zaciatocnik a preto neviem ako sa co presne robi
//edit
skusil som toto co si mi radil "tabcontrol" je to vsetko super presne nieco take som myslel no ako dam aby mi neukazovalo hornu listu "tabpage1"...
a aký je kód na presmerovanie z tabpage1 na tabpage2 ?
sorry vies mi to vysvetlit trocha jednoduchsie? vies ja som zaciatocnik a preto neviem ako sa co presne robi
//edit
skusil som toto co si mi radil "tabcontrol" je to vsetko super presne nieco take som myslel no ako dam aby mi neukazovalo hornu listu "tabpage1"... a aký je kód na presmerovanie z tabpage1 na tabpage2 ?
Ďakujem
po silvestrovskej oslave..skus si nastavit nejake parametre u toho..+ skus tabcontrol.neco.focus()...neco takee
pouzi TabControl.. Vytvor si 4 tables ktore pomenujes Krok 1 az 4 a potom si daj co ja viem este jeden ktory pomenujes Dokoncenie. Na Krok 1 az 3 daj tlacitko Dalej a na stvrte napr. Dokonci. A potom staci ked budes do tlacitok vpisovat kod typu: TabControl1.SelectTab() - do zatvoriek index tabulky (rata sa od 0). Neviem co ti natom nemoze ist..