Po par dnoch este update. Nedalo mi to, ten aktualny dell funguje presne tak, ako som chcel, cez USB C. Ale povedal by som, že mi na ňom chýba niečo ako wow efekt. Proste som mal nejakú predstavu o novom a tento mi ju neprináša. Je to to isté, čo som mal pôvodne, len trošku väčšie. Zobral som na skúšku na pár dní ešte
https://www.alza.sk/40-philips-40b1u5600-d7614138.htm . A po víkende sa rozhodnem, ktorý ostane a ktorý vrátim.
Pocitovo tento PHILIPS mi dáva to čo som chcel, je to obrovská plocha a ten wow efekt tu je. Akurát ako pri tom prvom dell. Cez USB C ho nepripojím. Notebook ho registruje, ale neposiela mu signál. V nastaveniach ho vypisuje ako neaktívny a neponúka mi to žiadnu možnosť aktivácie, nastavenia, ...
Keď ho pripojím cez replikátor portov na USB C a z neho HDMI tak funguje, ale obraz je nekvalitný, rovnako ako prvý dell. Keď ho pripojím na HDMI priamo, obraz je v pohode.
Bude to v tom, že môj notebook už jednoducho takéto niečo cez USB C neutiahne (niektorý z parametrov) alebo len treba niečo nastaviť? Existuje na to nejaký diagnostický nástroj?