Čaute, odchádzam po rokoch z telekomu a hľadám čo najlacnejší paušál s použiteľným internetom ( min. 2GB potom spomalenie, nie spoplatnenie) + nejake minúty/sms cca 100 by stačilo. Zaujala ma ponuka 4ky: 4eur sim + 10 mes. za TO.10 (10GB 100min/sms). Chcel by som sa spýtať či nemá niekto skúsenosti s pokrytím v Bratislave budem ho prevažne používať v BA a okolí (Pezinok, Devínska) + či je možné úplne ombmedziť čerpanie dát ktoré sú dodatočne spoplatnené (roaming v Telekom pásmach) + či je pokrytie signálu na telefonovanie/sms dostatočné všade, alebo nejaká úplne iná alternatíva. Za všetky odpovede ďakujem.
_________________ ________________ Notebook: Asus G551VW Mobil: Nexus 6p 32Gb
hlasovy a datovy roaming si vies vypnut v kazdom normalnom telefone. Co sa dat tyka, u orange ci telekomua je to stejna parodia. Do 20e pausal mas tak 500MB dat...zasluzili by si vsetci do jedneho preplesnut aby sa vratili do reality a spravili z toho tak 5GB, co je hodne roku 2016...
V mestach je pokrytie vpohode, az na par miest v Blave ked mi vypadne signal (+bezne veci ako tunely, podchody, tam 4ka dost zaostava, signal vypadne zatial co druha simka od orange stale drzi 3/5)
Cize v Bratislave je slabe pokrytie 4g od 4ky? Vo vsetkych castiach? Ak nie 4ka, tak plz poradte nejaky schopny pausal ktory dosahuje aspon 1-2 Gb + nejake minuty.
_________________ ________________ Notebook: Asus G551VW Mobil: Nexus 6p 32Gb