Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
Neviete odkial zozeniem Vista sťyl pre phpBB2 ??
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 22.11.07 Prihlásený: 26.02.10 Príspevky: 253 Témy: 1 | 1 Bydlisko: 127.0.0.1 |
Kód: http://www.phpbbhacks.com/download/7850 http://www.phpbbhacks.com/download/7916 http://www.phpbbhacks.com/download/8070
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... |
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
dakujem to vsetky tri su ako jeden celok??
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 22.11.07 Prihlásený: 26.02.10 Príspevky: 253 Témy: 1 | 1 Bydlisko: 127.0.0.1 |
nie to vsetky 3 su vista styly pre phpbb2 fungujuce nezavisle na sebe
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... |
|
aha staci jedno stiahnuť dakujem
|
7850 a 7916 sa mi zdaju rovnake ale paci sa mi 8070
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
|