Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 09.01.10 Prihlásený: 01.08.18 Príspevky: 119 Témy: 20 | 20 |
Ahoj,
chcel by som založiť internetovú stránku na báze blogu. Na stránke by sa pridávali iba články a malo by tam byť počítadlo návštev. Na stránku by sa pridávali iba články a nejaké downloady. Žiadny chat, IRC, ankety ani registrácia, komentáre čisto len články a downloady.
Pred vstupom na stránku by mala byť úvodná obrazovka s obrázkom a následne po kliknutí naň presmerovanie na stránku.
Ďalej na stránke by sa mali premietať za sebou obrázky a mala by tam byť aj hudba, taký panel s hudbou na počúvanie.
Prosím o rady, čo sa na to najviac hodí.
Stránka by mala byť najskôr hodená na freehosting a následne po dokončení úprav na platený hosting. V prípade ak by mi niekto mohol pomôcť, rád by som s tým človekom zostal v kontakte na dlhšie ak by bol ochotný pomôcť.
Ďakujem.
|
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
Pre teba je najvhodnejší nejaký OS CMS. Skús pogúgliť
Prípadne mi napíš SS/na ICQ jeden pripravujem a už ho dokončujem : )
|
|
Registrovaný: 27.11.09 Prihlásený: 10.05.13 Príspevky: 254 Témy: 24 | 24 |
Potrebuješ aby ti to niekto vytvoril ? (design a nakodovanie), alebo si to chces robit sam a chces poradit ako a v com to robit.
_________________ NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO ! |
|
Registrovaný: 27.01.10 Prihlásený: 16.12.15 Príspevky: 86 Témy: 10 | 10 |
ja sa vyjadrim len k tej hudbe, ak planujes mat prehravac na stranke, iny ako ten co sa otvori v novom okne (je na to javascript) by som tam nedaval lebo je dost otravne ked si pustim hudbu refreshnem alebo prepnem na nejaku inu stranku a hra mi odznova.. ![:)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile02.gif)
|
|
Registrovaný: 18.10.09 Príspevky: 8418 Témy: 110 | 110 Bydlisko: Žilina |
ale nie je problem nastavit, aby sa hudba zapla, az po kliknuti na play (pravdaze tiez preferujem otvorenie v novom okne). Urcite tam nedavaj hudbu cisto len na pozadie, neda sa to vypnut a je to otravne.
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Acer Aspire ES1 13, Samsung Galaxy S8, Lenovo K6 |
|
Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad. Ale najskôr na freehost by to trebalo dať a potom na platený keď to bude 100%. Mohol by ma potom niekto zaučiť, čo a ako robiť, potom by som tam už sám pridával články. K tej hudbe, tá stránka nebude moja, budem len ako správca a budem za neho pridávať články a tak, chcel by som ju s vašou pomocou urobiť pre jedného známeho a ten by tam chcel dať hudbu, ale takú pokojnú. Keby to bolo zlé tak sa to odstráni pri najhoršom.
|
|
Registrovaný: 05.09.09 Príspevky: 1141 Témy: 127 | 127 Bydlisko: Lehota pod ... |
Citácia: Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad.
No ty si fakt dobrý! ![:roll:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile05.gif)
|
|
camo píše: Citácia: Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad.
No ty si fakt dobrý! ![:roll:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile05.gif)
Tak aspoň mi poradiť ako začať a čo je na to najvhodnejšie.
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Tak sa rozhodni, čo chceš:
- hľadáš nejaký systém? Tak to premiestnim do Redakčných systémov
- hľadáš niekoho, kto ti to za peniaze vytvorí? Tak to presuniem do Ponuky práce
- chceš vedieť, čo sa naučiť? Odpoveď je - všetko čo budeš potrebovať. Začni tu:
http://www.jakpsatweb.cz/
http://polopate.jakpsatweb.cz/
hľadaj, "googli" čo všetko treba vedieť na vytvorenie webu. Pár týždňov zbieraj informácie a potom budeš vedieť, čo sa naučiť.
Naposledy upravil shaggy dňa 03.07.2010 20:02, celkovo upravené 1
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
A vo wordpresse je mozne splnit vsetky podmienky?
|
|
Registrovaný: 05.09.09 Príspevky: 1141 Témy: 127 | 127 Bydlisko: Lehota pod ... |
Áno, Wordpress je riešenie.
|
|
Fajn, ako sa teda Wordpress upravuje, je na to nejaký návod?
A ktorý slovenský freehost je na to najlepší?
|
|
V tom sa už moc nevyznám. Googla si už skúšal?!
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
SKIMAN - pletieš x rôznych otázok do jednej témy, preto ju zamykám (odpoveď si už dostal).
Ak máš otázky ohľadom úprav wordpressu - skús ich podporu (ale s takouto všeobecnou otázkou ťa pošlú niekam), alebo ešte lepšie: nainštaluj a vyskúšaj si to sám.
A o freehostingoch tu téma je, keby si hľadal, zistil by si to aj sám.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
|