Zdravim vo spolok. Stary PC - MB: msi k8n sli h, CPU: amd athlon 64 3200+, RAM: goodram 3x (512+512+256), GPU: nvdia 7100gs 128mb, HDD: 2x nejaky maxtor spolu do 200GB, PSU: nejaky 300W noname. Pocitac urceny na ms office, internet, obcas nejaky film zacal stale viac haprovat. Pc sa zacal samovolne vypinat, frekvencia vypinania bola nahodna, niekedy sa vypol ihned pri bootovani systemu, inokedy aj po niekolkych hodinach a niekedy vobec, no vzdy sa vypol pri vlozeni cd/dvd do mechaniky..stale viac sa to stupnovalo takze som usudil ze uz mozno aj 10 rocny zdroj melie z posledneho.
Takze som kupil:
http://www.alza.sk/fortron-ax350-60apn- ... .htm#popis Pc sa od vtedy uz nevypina, po nainstalovani 2x zamrzol a pomohol len tvrdy restart no odvtedy funguje uz ako ma. Lenze ako som uz napisal v nadpise, zdroj vydava zvuk ako trafostanica..Staremu zdroju hucal ventilator poriadne no intenzita tohto zvuku sa mu takmer vyrovna.. Cital som tu mnoho tem na problematiku huciaci/piskajuci zdroj no podobny problem som tu nenasiel nakolko hukot nevydava ventilator ani zdroj nepiska pri zatazi alebo dokonca pri vypnutom pc. Jednoducho zdroj po zapnuti vydava monotonny zvuk ako keby som stal pri trafostanici a po vypnuti pc prestane. Viem ze som nekupil ziadne retro, ale aj na alze v recenziach pisali ze sa jedna o tichy zdroj, takze toto som od neho rozhodne necakal. Je to podla vas dovod na reklamaciu?