Zdravím. Takže môj Fujitsu Lifebook dožíva čiže chcel by som ho nahradiť niečím iným. Mal by to byť taký NTB, ktorý mi vydrží 5-7 rokov. Hrať sa momenálne moc nehrávam, ale chcem si nechať možnosť do budúcna na nejaké GTA V, novú Mafiu a podobne. Od NTB požadujem nižšiu váhu, SSD(128 GB alebo viac) + klasický HDD, I7 procesor (ideálne HQ), nejakú grafiku (tu sa moc neorientujem ), Full HD (4K mi príde ako zbytočnosť),8 GB ramky ako minimum ( pri aktuálnych 4 GB mi GNS3 nechce spustiť niektoré zariadenia), ideálny by bola aj RJ45-ka a kovové telo.
Našiel som niečo takéto: Asus G501VW-FY081T (G501 Series) ale nie v SK a CZ obchodoch. Ak mi niekto vie niečo doporučiť, poprípade sa vyzná v tom kedy prichádzajú nové rady CPU a GPU tak nech kludne napíše. Kúpu nejako nehrotím takže kľudne počkám ak by mali prísť nejaké nové rady zariadení. Vďaka všetkým
_________________ CPU:Intel core i5 2500K MB Asus P8Z68 V Ram:Corsair 8GB DDR3 1333 MHz HDD:Samsung 1TB 7200 RPM SataII GPU:Asus nVidia GTX 560Ti PSU: Corsair TX 650 Case:Antec Three Hundred |