Zdravím, momentálne žijem v USA a hned po dovolenke sa mi pokazil notbook resp. port na adaptér prestal fungovať a nemám to tu ako opraviť . Preto som nútený si kúpiť nový notebook .
Moc sa v tom nevyznám a neviem pre ktorý notebook sa rozhodnúť . Predtým som mal lenovo ThinkPad Edge E seriu ktorý sa mi kompletne po dvoch rokoch pokazil a viac bol v oprave ako doma, takže trochu sa obávam znovu kúpiť niečo od lenova .
Skromné požiadavky cena do 1 000 USD , Processor aspon i5 , Screen resultion a celková kvalita monitoru nie je doležita mám externý monitor a taktiež ani HDD nie je podstatný mám svoj z predošlého notbooku SSD .
Takže podstatné je lepšia grafika , Ram, kvalitné spracovanie, dobré chladenie, hlučnosť
Nepreferujem žiadnu značku , ale niečo čo môžem mať doma do 3 dní Lenovo, Dell, Acer, Apple, ...
// Spojený príspevok Sob 06.09.14 23:42Trošku som poprezeral internet a našiel som som tento kúsok od stáje Lenovo :
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/le ... 9:00012367:
Lenovo Y40 Models
Processor:4th Generation: Intel Core i7-4510U Processor (2.00GHz 1600 MHz 4MB)
Operating System: Windows 8.1 64
Graphics: AMD Radeon R9 M275 2GB
Memory: 8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
Display: 14.0" FHD LED AntiGlare Backlight (1920x1080)
Hard Drive: Hybrid 500GB 5400 RPM+8GB SSHD
Battery: 4 Cell 48 Watt Hour Lithium-Ion
Bluetooth: Bluetooth Version 4.0
Warranty: One year
Optical Drive: None
Network Card: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
Supported Features: Motion Control
Myslíte , že sa za tú cenu oplatí ,alebo je niečo lepšie na trhu čo by ste mi odporučili do mojho budgetu ak by niekto o niečom vedel dajte vedieť dakujem