zdravím, potreboval by som vybrať dajaky ntb do 400 €.Mal by som ho na bežne použivanie, na hry, na filmy a podobne.Moc sa v tom nevyznam tak mi dajte nejaké typy, vopred dakujem
Osobne by som ale volil to Lenovo(nedôvera k aceru) a predsa len je to cítiť aj na spracovaní atď voľba je na tebe.
_________________ Vládne SLOBODA SLOVA a zakomplexovaný moderátori nemajú chyby ... A vyhrážať sa niekomu BANOM za to že si povie svoj názor nech sa páči... o toto ja nestojím aby ma niekto nazýval fanatikom a ešte sa hral na urazeného
zdravím, potreboval by som vybrať dajaky ntb do 400 €.Mal by som ho na bežne použivanie, na hry, na filmy a podobne.Moc sa v tom nevyznam tak mi dajte nejaké typy, vopred dakujem
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
Myslým že to nie je veľmi otázka na mieste za 400€ nevyskladá ani bohvieakú zostavu ak nemá win, periférie alebo monitor tak ostane na to pc tak 200-300€ čo je tak na kancelárske pc...
_________________ Vládne SLOBODA SLOVA a zakomplexovaný moderátori nemajú chyby ... A vyhrážať sa niekomu BANOM za to že si povie svoj názor nech sa páči... o toto ja nestojím aby ma niekto nazýval fanatikom a ešte sa hral na urazeného