Caute. Otvaram tu uz druhe vlakno (jedno som otvoril cca vo februari) aby som sa uz konecne rozhodol. Dnes som sa v práci dozvedel, že buduci tyzden by bolo vhodne mat vlastny notebook (doteraz som šelijak improvizoval a nebol az tak potrebny ako som si vtedy vo februari myslel). Tak podme k mojim poziadavkam:
- cenovy limit 700€ max,
- najvhodnejsia bude asi Alza kedze mam moznost odtial brat bez DPH (ak by sa objavilo nieco aj z ineho obchodu co bude splnat poziadavky tak sa nebranim),
- uhlopriecka max. 15,6´ (prilezitostne budem pracovat aj s Autocadom tak neviem posudit ci je na to vhodnejsia velka obrazovka alebo tam ide skorej o rozlisenie, nechavam na vase posudenie),
- rovnako na vase posudenie nechavam aj graficku kartu, neviem nakolko postacuje na Autocad integrovana karta alebo je potrebna nejaka vykonnejsia,
- prijal by som, aby NTB nebol prilis hruby a mohutny, chcem aby bol co najmobilnejsi,
- najdôležitejší parameter je pre mna kvalita spracovania, aby sa neprehybali plasty, viem ze v tejto cenovej kategorii neziskam ani kvalitu macbookov alebo elitebookov, ale snad existuje nieco s cim by som mohol byt spokojny,
- prijatelna vydrz baterky (vo februari som bol rozhodnuty pre TimelineX 4820tg resp 5820tg a mam ho v hladaciku aj teraz, mal som moznost ho videt nazivo a to spracovanie sice neni take ako by som si predstavoval ale ak existuje nieco pevnejsie v tejto kategorii tak si necham rad poradit)
Dakujem za vase rady