Ten článok mi pripomína posledné sťažnosti na staznosti.sme.sk.
Neprečítal si poriadne podmienky (že unlimited hosting je len na jednu doménu) a očakával, že si tam bude bez problémov môcť prevádzkovať dve samostatné domény. To je celkom odvážne, sťažovať sa na vlastnú hlúposť
A tiež sa mi páči, ako tam niekto napísal, že je štyri roky spokojným zákazníkom a reagovali na neho slovami:
Citácia:
Ahoj Ivane, pokud jsi zákazníkem websupport.sk 4 roky a píšeš, že jsi v životě u nich neměl problém, pak lžeš. Nemusím být zákazníkem slovenského wesupportu abych věděl o odstávce hostingu v souvislostech s angažovaností wesupport.sk v hackerském projektu blackhole.sk, kde se řada lidí otevřeně vysmívala vládě a policii.
Takže keď sa niekto vysmieva vláde a polícii je hacker? Potom som hacker. Ak sa niekto smeje na tom, ako bol NBÚ zabezpečený, je hacker? Tak potom som hacker. Dodnes sa nepreukázala spojitosť websupport s "útokom" na NBÚ (ten útok som musel dať do úvodzoviek).
Dosť sa tam zavádza, takže tie vyjadrenia beriem s rezervou. Ale chápem, že sa ti ten článok páči, lebo pochválil hostmonster