ahoj velmi pekne by som poprosil o radu a pomoc. Po nainstalovani XP, nainstalovani ostatnych programov co potrebujem a vyladeni systemu som cely disk vyzalohoval v programe
Acronis True Image Home 11CZ. Vyzalohovanie prebehlo v poriadku a na konci mi program napisal ze zalohovanie prebehlo uspesne. Notebook si zobrala kamaratka do zahranicia kde studuje /Londyn/. Pred par dnami chytila cez ICQ do notasu viacero virov a trojanov a to tak ze jej ochromili cely notas. Kedze som jej dal so sebou CD s bootovacim acronisom a taktiez aj zalohu na DVD, cez messenger som s nou krok, po kroku preklopil cely system s tym ze Data ma priatelka na disku D a disk c/system/ sme preklopili zalohou. Cele preklopenie prebehlo uspesne, na konci Acronis vypisal ze obnova systemu prebehla uspesne. Po restarte vsak nenabehnu XP ale vypise sa hlaska
NTLDR is missing, /NTLDR nenalezen/restart PC- Ctrl+Alt+Del. Clanok o tomto probleme:citace:
http://www.hsfmost.cz/view.php?cisloclanku=2006090701
, Skusali sme to este 3x zial ten isty vysledok. Kedze ale kamaratka si so sebou nezobrala instalacne CD s XP, nedokazem z neho dohrat chybajuci subor NTLDR. Neporadi niekto nieco ine ako si stiahnut z netu instalacku XP popripade si zohnat instalacku XP.V prostredi, ktorom sa pohybuje nema pristup na rychly NET a instalacku XP si nevie zohnat. Neexistuje nejaka utilita, z ktorej by som nabootoval notebook , videl obidva disky a na ten disk Data nakopiroval na tvrdo zalohu s koncovkou .tib, potom nabootoval Acronis a spustil obnovenie, kde by som zadal cestu zalohy na D? Preco sa tento problem stal ked aj aj zaloha aj obnovenie prebehlo bezproblemov?
Neexistuje nejaka utilita ktorou by som "natvrdo" na disk D nakopiroval zalohu z Acronisu s koncovkou .tib, po restarte nabootoval z Acronisu a takto obnovil zalohu? Priatelka je dost pocitacove negramotna a ja to s nou riesim len cez messenger. Dakujem za kazdu, dobru radu.