zdravim
hladal som take basic hodnoty pre tuto kartu
http://www.gpureview.com/show_cards.php ... 87&card2=# na takt
mno a tam je v podstate napisane ze pri 500hz a memory 500 to bude mat taky vykon ako je pod kartou napisany ale moja karta bola nataktovana na 300hz a 500 memory v zaklade
dostavam sa k mojej otazke. tie hodnoty co su na gpureview su default hodnoty ktore ma karta zvladnut alebo to uz je po overclockingu?
ja som skusal cez ATItool find max core a memory a vyslo mi to okolo 621 hz a 800 memory
zvladne karta tych 500hz a 500mem alebo to zalezi aj od ostatnych komponentov?
momentalny takt je na 459hz a 564 mem a nemozem to vyskusat cez stress card test lebo pri kazdom jednom programe ktory bol doporuceny mi to vyhodi hlasku ze moja karta neni podporovana a chyba vertexu.. jediny zatazovy test co mi ide je z atitool a tomu ja nejak neverim
mam stary pc s pentium 4 d 2,8ghz takt 3,23ghz, 1gb ram (2x512), 80gb seagate, 350w zdroj od foxconnu a tu vyssie spominanu graficku kartu.
edit1: ako dlho ma bezat zatazovy test bez nejakych artefaktov? mne vacsinou ani neukaze ziaden artefakt ale rovno mi vypne obrazovku, znamena to ze to je privysoky takt alebo je to normalne ak test bezi viac ako 15 minut? teplota max 60°C