Chalani mam takú otázku.Zohnal som si grafiku Gainward 9600gt do zostavy s processorom AMD Athlon 64 x2 4200+ ramku ma 3gb..Chcel som to spojazdnit na ako take staršie hry..No ked som vložil grafiku nastal šok....Tma grafika nejde?Bol som otiahnuty o 20 eciek?Bolo pár otázok no este som nestrácal nádej.Predsa len som vedel ze zdroj v zostave je smiešny..Je to nejaký čínsky smejd vraj 400w..Nedalo mi to kamarát ma v zostave 400w SS f3 tak som zobral grafiku a naklusal knemu..9600gt naštartovala co ma neskutočne potešilo cize kupil som dobre ide tak ako ma.Problém je zdroj.cize budem musiet nejaký kúpiť.Nechcem vyhodit vela penazi predsa Len ta zostava uz ma nejake roky..Co poviete napriklad na zdroj evolveo?stoji 20e a vela ludi si chvali ze v pohode taha aj silnejsie grafiky.Viem ze budete mat vyhrady ale chalani pochopte ze tato zoatava uz naozaj nepotrebuje Seasonic a podobne kvality.Berem to tak ze ked odide tak odide..Hladam hlavne nieco lacne co to utiahne.Poradte nieco ak mate nejake skusenosti s lacnejsimi zdrojmi.Dakujem vam
|