tiež záleží či máš verziu s DDR3 alebo DDR2 pamätami ...ja som moju nataktoval a fachalo to ...ak máš DDR3 tak sa dá vytiahnuť na úroveň 9700m gt ktorá je vlastne len vyššie taktnutá 9600 a ten rozdiel tam je už celkom citelný ...a samozrejme to záleží aj od toho aký máš notebook (ako má riešené chladenie) ...argumenty typu vydrží menej by som dal bokom lebo logicky si nastavim aby sa taktované frekvencie dosahovali iba v potrebnej záťaži ..ale tu asi niektorí ľudia notebook nevideli ani z dialky ...samozrejme taktovanie notebooku ti nebudem odporúčať na to je desktop a tam to má aj väčší význam pri výkone tých grafík ...len som chcel podotknúť že to je možné ...
a ak naozaj chceš ísť do niečoho takého ako je taktovanie tak si najprv skontroluj aké teploty v záťaži máš teraz bez taktovania ...tod vše
_________________ PC Core i5-3470,GIGABYTE GTX 970 MINI Gaming 4GB,MB MSI B75MA-E33,Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Vengeance, SSD ADATA Premier Pro SP900 64GB, WD Scorpio Blue 1000GB, WD Green 2000GB,PSU Corsair VS550 ,View: LG FLATRON IPS236 FullHD,Keyboard: Zalman ZM-K400G,Mouse: A4Tech Bloody V8 HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 10; iPhone 6s Space Grey 64GB |