Cawte mam taky problem. Mam geforce 210 a ked som ju kupil slapala vpohode. Spustila aj Assassins Creed 2 na high detailoch okolo 30 fps. Teraz AC 2 ide na lowest detailoch okolo 5 fps a to vpodstate v kazdej hre. jednoducho ten vykon nejako opadol. Kazda hra ide horsie ako sla ked som GPU kupil. Neviete mi povedat preco ubrala na vykone? Rad by som aby sla tak ako predtym. Poradte.
Poviem to takto.Tá grafika sa zadýcha keď musí zobraziť Windows Aero čiže plochu.Jediné hry ktoré na tom pobežia sú supermario a pod. AC2 na high by to spustilo asi na rozlíšení 480x320 a ajtak by to nedalo 30fps.Takže s týmito rečami otravuj niekoho iného.Integrované grafiky v procesoroch sú výkonnejšie. Čiže ak si tú kartu nemal pod dusíkom na takte 1600Mhz trepeš blbosti.
Ja viem ze to je max crep ale musel som nejaku gpu narychlo kupit a vobec som neuvazoval len aby nejaka bola. Ked som ju kupoval tak to to AC fakt rozbehlo aj hry ako Dead Island to rozbehlo teraz to ledvo zvlada WOWko. Vykaslite sa na to AC a radsej povedzte ako by som to mohol vyriesit.
skontroluj ci nemas bitcoin miner virus a celkovo si otestuj a preskenuj system na bordel, viry a spyware. skontroluj vytazenie cpu a teploty grafiky a cpu.