Zdravim,
mam notebook Acer Aspire 5920g 3 roky (kupovany v UK) a doteraz fungoval viac menej bez problemov, az na extremne prehrievanie (nevypinal sa vsak).
Potom mi vsak frajerka chytila virus a tak som bol nuteny urobit reinstall windowsu xp. Stiahol som najnovsi driver na Nvidiu z oficialnej stranky, avsak po zapnuti windowsu zostala len cierna obrazovka.
Rebootnut do safe modu islo, odinstaloval som driver a skusil to niekolko krat zopakovat, avsak bezuspesne. Rozhodol som sa pre reinstallaciu na Win7 Ultimate, instalacia v pohode no po naistalovani driveru a restarte sa pocitac nespusta - zostava zamrznuty na "windows is starting".
Skusal som odinstalovat tento driver a naistalovat starsi, neskor dokonca typy na vistu, bez uspechu.
Prebehol som to aj driver Sweeperom, po instalacii jedneho driveru na vistu to chvilu islo (nevypytalo si restart), ale akonahle sa nb vypol - zapol, problem je tu zase. A tento postup sa mi uz neda zopakovat.
Pocitac bez driveru nespusti ziadnu hru a ma problemy s vyssimi grafickymi vykonmi, co mi ako jeho uzivatelovi nevyhovuje...
...docital som sa ze s tymito grafikami byvaju nvidiou potvrdene problemy spojene s prehriavanim a nicenim cipu, presiel som viacero prispevkov s podobnym problemom vo forach na nete, ale ziadne specificke riesenie som nenasiel..
Je vobec nejake? Je naozaj ta karta odpisana ked sa mi ju raz podarilo spustit s driverom na vistu?
Prosim o pomoc s tymto problemom, dakujem!
|