zdravim..Mam notebook Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650 a nainstaloval som nan windovs 7, vsetko prebehlo ako malo nainstalovalo sa, uploadol som bois na 7, stiahol som si ovladace na grafiku na windovs 7..ale tento pocitac obsahuje Hybridnu grafiku..prepina si medzi integrovanou a Nvidiou. Po nainstalovani Hybrida sa vyziada reset pc a ked sa nastartuje po 2 sekundach sa dyslpje vypne a nefunguje nic.....tlacidlo na prepinanie nereaguje nic nejde......tak som si to skusil riesit cez driver genius kde mi naslo nvidia driver....ked som sa pokusil tie nainstalovat zase obraz ostal cierny a nic neslo ovladat.....tak som sial original na stranku nvidie a stiahol ovladac...lenze ten my vypisuje ze neme podporu pre ziadne zariadenie na tomto pc...a toto iste mi vypisuje aj na original ovladac od fujitsu (stiahnutý zo strany original driver)..........windovs 7 mam posledné tri roky a islo to v poriadku len pred 4 týzdnami to zacalo robit po preinstalovani windovsu....nefunguje nic proste sa mi tam neda nahrat ovladac na graficku kartu...
// pridané po 5 minútach od posledného príspevku
teraz som to skusal tak spravilo mi to a potom to vypisalo modru obrazovku reset pc a obnova systemu
http://www.imghosting.cz/view-62Bez_n_zvu.jpg