Zdravím! Mám problém s mojou grafickou kartou Nvidia Geforce GT730M. Nedávno ani nie pred mesiacom som si z Alzy objedal ntb Acer Aspire V3-571G bola na nom original W8 ale ja som ju preinstalovat na W7profesional len pre info.Nainstaloval som si hry napr Mafia2,Minecraft,GTA IV,FIFA11.Vsetko som v nastaveniach grafickej nastavil tak aby tie hry spustala graficka Nvidia.(mam aj integrovanu v compe).GTA IV na najnizsie detajli ako tak funguje.Minecraft ide ale len 25-30 fps co je strasne malo na taku graficku.FIFA11 cez nvidia graficku nejde vobec zapnem a lag hned a vypne sa hra.(na intergrovanej fifa slape)Mafia2 katastrofa spustim ju v pohode aj ukazka ide plynule ale ked zacnem hrat,textury mi zacnu blikat hra sekat a cernet obrazovka.Hru vypnem a prepnem aby hru spustila intergrovana graficka a hra slape v pohode.Ovladace mam najnovsie a neviem co s tym robit skusal som uz snaz vsetko.Zvazujem reklamaciu ntb.Jedina vec preco som to este neurobil je ze GTA IV ide bez sekania textur a podobne ale tiez tam su nejake lagy.Kamos ma ten isty ntb len graficku ma 630 ja 730 a jemu vsetko slape perfekne.Prosim pomozte mi.
|