Ahojte.zohnal som si starsi notebook ASUS A6Rp s WIN7.Mam problem s pripojenim na wifi...zapnem pc...najde siet pripoji sa...po asi 10-15 minutach napise obmedzene alebo ziadne pripojenie a vypne ...a uz pise aj ze nastal problem s adapterom...aj v spravcovi zariadenia pise nastala chyba a zlty vykričnik...po restartovani pc neuspesne...necham ho vypnuti pol dna..zapne a zas ide na chvilu...wifi modul som vybral dal do druheho pc a tam fungoval bez problemov...poradte prosim...dik
teraz som si vsimol ze ked aj odinstalujem cez spravcu ovladac tak napise ze Broadcom 802.11g - nebol naistalovany spravne ....a zo stranky Asus driver som tiez skusal staihnut a nepomohlo
Preinstaloval som windows...dal som tam spat XP a to iste ...wifi nejde...v spravcovi je vykričnik pri ASUS 802.11g network adapter...obcas pri restarte zrazu wifi nabehne ale to len na par minut a potom zmizne.mate neake napady ?
to som skusal ako prve...mame doma este jeden notebook asus A6M tak som tie moduly vymenil a ziadna zmena...poradte mi prosim niekto nič ma už nenapada...je to ASUS A6Rp win XP
sorav este raz cisty reinstall s formatom C a ovladace potahaj pre prislusny OS z asus webu. daj bacha ci sa ti wifina nezapina nejakym tlacitkom na ntb.
to som sparavil teraz...čisto novy win...a ovladace som postahoval od asus-u ..a stale to iste čo na win7...pri spravcovi zariadeni mam vykričnik pri tom ovladaci .... nemoze byt nieco s doskou ? pripadne niekto kto vie aky presny typ ovladaca by tam mal ist teda ?
nepomaha nic..zaujimave je to ze mam pocit ze funguje wii vtedy ked nieje zohriaty pc...ráno zapnem a cca 10 minut ide wifi bez problemov...potom sa odpoji alebo zamrzne...a uz nevidim ani adapter wifi v pc (chyba T10 neda sa spustit ) po opatovnom restarte nepomaha
necham ho tak zo dve hodky a zapnem a zase ide...ze by neaky spoj na doske sa prehrieval ? :/