Zdravim, chem sa poradit ohladom taktovania procaku fx 6300. Mam chladic hyper 212 evo ,tak som si povedal, ze by ten procak nieco zvladol. Spociatku som chcel len nejake jednoduche taktovanie, lebo doska podporuje oc genie. No po vyskusani zistujem ze to nic nerobi akurat sa nataktuje na 3800 Mhz a to vedel ten procak aj sam s pouzitim turbo core (teda ak som to dobre nastavil....tj len som dal oc genie enable a takmer ziadna zmena - ani neviem ci to vlastne ide). Dosku mam msi 760ga ep43 (jedna z lacnejsich
snad nieco malo zvladne....velka chyba ze som chcel vyskuat msi a prave tuto neviem sa nikde docitat o skusenostiach s nou), 4gb ram, gpu gtx 650 ti, a zdroj 430w seasonic (neviem ako velmi sa meni spotreba po pretaktovani, a ci sa vobec meni pri taktovani bez zvysovania napetia). Kedze mi procak zatial ide na max 3800, chcel by som aby siel aspon na 4Ghz. Poradte ci sa s touto zostavou nieco da robit
viac som investovat nemohol, este ma caka kupa noveho monitora. Taktoval som raz v zivote...moju e5200 z 2,5Ghz na 3,5Ghz ...uz si to velmi nepametam...