nooo...tak chcel by som pretaktovat tuto graficku kartu v catalyste pomocou ati overdrive(asi najjednoduchsi sposob)....ja sa len cchem spytat... mam tam moznost zvysit si do urcitej frekvencie....znamena to ze ak to dam na max tak nemusim robit nic ine??(ako napr na procesoroch zmena napätia)...alebo nieco podobne....o chladenie mam postarane....resp budem taktovat na hranicu aby sa mi nepiekla....zvysi sa asi aj spotreba ze?
ak to das na max, tak sa ti najskor restartuje pc, zvysuj to postupne.
Staci ak bdus zvysovat frekvenciu GPU a pamati, nic ine netreba menit, uz len kontrolovat teploty a testovat stabilitu
a ta spotreba sa zvysi?? bo teraz mi to frci na 300W eurocase ale som objednal 350 W fortron aby som vedel ci to nebolo zbytocne...a este potom pretaktujem asi aj procesor
to je dobre ze si objednal fortron. btw, ak ches taktovat len preto, ze caqkas nejaky narast vykonu v hrach, tak teba pravdepodobne brzdi grafika, sice neviem co mas za CPU, ale karta je slaba
CPU je pentium 4 2.8 GHZ.....tu grafiku som kupil taku labu kvoli tomu ze v maji kupujem poriadny komp....a tento comp mi staci na hry ako je rome: total war, COD 2, San Andreas a nejake novo-starsie hry na malych detailcoh....