no mam problem. dostal som asi pred 2 rokomi 2CD s anglickym jazykom(nejake s cambridge university). už su dosť poškrabane a ešte idu ale bojím sa že ochviľu nepojdu. skusil som to napaliť ale ked to napalim a spustim piše že to nieje original CD. čo mam robiť.
viem že to vonia warezom ale mam original CD. možem poslať a aj foto cd ked neverite....ked to nahodou zamknete tak pomožte niekto cez SS
nedaš link lebo google ma sklamal lebo je viac takych programov a neviem čo mam staihnut a ked ešte niesi isty tym nazvom...alebo iny taky soft. ale najlepšie by bolo hodit link
zazálohovanie by ti malo ísť spraviť bez problémov už spomínaným CloneCD.. nenechaj sa zmiesť názvom, zvláda robiť image aj z DVD a rovnako na ne napalovať
pokiaľ by ti nefungoval postup : spraviť image -> napáliť image, tak môžeš kľudne napáliť image povedzme na DVD, akurát keď ho budeš chcieť použiť, budeš musieť mať napr Deamon tools a používať tie CD vo virtuálnych mechanikách
nič v zlom dedko, ale ja to vidím na chybu dakde medzi stoličkou a monitorom.... ja som podobne zálohoval už viacero diskov a žiaden nerobil problémy, a to mi môžeš veriť že boli zabezpečené
no už som dosiahol to že ked urobm ISO tak ho viem v PC spustit....pradtym som si nevšimol že tam treba v alcohole nastavit aj tu ochranu......ale ked to napalim tak to stale piše že je nelegalne CD.....tak si to necham asi v PC ked mi niekto iny nepomože.
moja ochrana je: SecuROM 5.03.04