hoj. mám doma nokiu 6230i blokovanu na sieť a ide len T-mobile. na nete som našiel schému a pinout telefonu. mohol by takto vyrobený kábel fungovať ? a ešte by som sa spýtal že aký soft je treba aby to odblokoval ? ďakujem za pomoc
keby to nefungovalo, tak asi to nik nevymysla a nedava na net, nemyslis? Soft si zhanaj na webe, skade mas tu schemu, same to len tak pracovat nebude. Mas vobec nejake elektrotech. zrucnosti a vybavenie?
Najlepsie pre teba bude aj tak bezat do mobilshopu a za 5 minut a 5 eur to mas odblokovane. Ak sa ti vobec teda oplati riesit nejaky prastary mobil, do ktoreho budes musiet najprv kupit aj tak novu baterku.
skúsenosti samozrejme mám, som elektrotechnik takže so zostavením nebude problém. no telefonov mam viac tak by som to vybavil naraz inak soft som skúšal hladať, existuje nejaky J.A.F alebo Phoenix. ja len reku či nemáte niekto podobne skusenosti.
ja som si kedysi daaavno kupil BB5BOX. par krat pouzil a predal dalej.
moja dobra rada: neviem kolko mas tych mobilov, ale chod do par servisov/mobilshopov nech ti urobia cenu na hromadne odblokovanie a svoj cas venuj zmysluplnejsim cinnostiam.