Dobrý deň,
mám problém s notebookom HP Pavillion dv6650ec. Dával som ho vo februari precistit, lebo mal prilis vysoke teploty. V poslednej dobe mi zacala odchadzat zvukova karta. Po zapnutí pc ide, no po chvíľke sa zvuk vypne a nedá sa nijak obnoviť. Následne sa mi sem-tam stalo, že priamo pro zapnutí pc ma nechcelo pripojiť do siete, hoci som vedel, že sieť ide. Vtedy pomohol reboot. Dneska sa mi ale už stalo, že mi nechcelo nič nabootovať, mám dualboot win xp/linux mandriva, pričom mi nechcelo zobraziť ani GRUB(menu na výber OS), ani do biosu sa nedalo dostať, iba nabehla obrazovka s tými možnosťami F1,F2,F8... a potom akoby zamrzol. Skúšal som aj live cd, no ani to nenabootovalo. Po niekoľkonásobnom reboote sa mi nakoniec pošťastilo nabootovať win xp a tak tu píšem a bol by som veľmi rád, ak by ste mi poradili. V tejto chvíli(mám zapnutý iba firefox a everest) sa teplota grafickej karty pohybuje okolo 85 a teplota cpu okolo 60. Teraz neviem, či si mám hľadať nový notebook, alebo matičnú, alebo či sa to dá aj nejak rozumnejšie napraviť. Budem vďačný za každú radu.
Typ procesora: Mobile DualCore AMD Athlon 64 X2 TK-55, 1800 MHz (9 x 200)
Čipset zákl. dosky: nVIDIA nForce 7150M-630M, AMD Hammer
Grafická karta: GeForce 7150M / nForce 630M (512 MB)
Typ BIOS-u: Phoenix (08/09/07)
// pridané po 9 minútach od posledného príspevku
a ešte som zabudol, že myška pripojená cez USB dneska začala sekať a momentálne už vôbec nejde.
|