Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Pořídil jsem si notebook Lenovo se systémem Windows Basic. HDD (250GB) je rozdělen do tří oddílů – hlavní „C“ pak oddíl „S“ (1,4 GB zabírá 680 MB dat) na němž jsou pravděpodobně ovladače a oddíl Q (10 GB zabírá něco přes 6 GB dat) pravděpodobně se záložní kopií Visty. Jenže při instalaci běžných programů došlo (nechápu) k zmizení písmena jednotky, takže záloha jakoby nebyla. Po restatu a F8 nabídne opravit PC, z toho když vyberu obnovit systém ze zálohy, samozřejmě se nic neděje. V některém partition programu se mi podařilo písmeno obnovit, oddíl je ve správci disků vidět, ale když ho chci v průzkumníku vidět a kliknu na něj, zažádá si o naformátování. Tak fakt nevím, co s tím. Myslel jsem, že aspoň udělám nějaký obraz (image třeba přes Acroniks atd.). ten někam přes flešku (8GB) uložím na staré PC pro případný pád systému. Jenže, céčko má přes 30 GB (nevím, jak je to možné) a to jsem odinstaloval veškeré mé programy a smazal data. Škoda, že jsem si nezjistil kapacitu céčka hned při prvním otevření. 30 GB nijak nepropašuju nikam. Takže tak, a co dál? Můžete mi poradit?Oddíly a záloha na HDD
|