dakujem za odpovede, vcera som sa s tym pohral (3 hod.) a nakoniec som to vyresil....nebolo to vobec take jednoduche, kedze Linux si porozdeloval HDD na particie a tie preformatoval do svojho jazyka (83 a 82)....ani XP a ani W7 sa nevedeli samo nabootovat, pri zacati instalacie som dostal vzdy bluescreen a takisto pri vlozeni CD mi nespustalo automaticku obrazovku Windowsu.....takze po par vyskusaniach (stiahol som iny windows, dal som to na nove CD,USB,...) som sa utvrdil v tom, ze to budem musiet riesit cez tie particie...na nete vsetci pisu ze treba pouzit fdisk ale pre mna ako linux beginera bolo nemozne tento fdisk najst a spustit (na nete nikde nie je napisane ako presne ho spustim), nakoniec sa to nejak podarilo ked som sa pohrabal v aplikaciach a nasiel som nieco ako command vo Win...potom som postupoval podla navodu z microsoft stranky a vymazal tie Linuxove particie cez fdisk a nakoniec tam znova hodil Win XP intsall a nastastie mi to zobralo pokracoval som normalne...myslel som si teda ze microsoft je ako plostica, proste sa ho nezbavite...po vcerajsku konstatujem ze Linux je taktrikrat horsi...
|