Zdravim. Mam taky problem s doskou ze domnievam sa ze odisla na vecny odpocinok avsak chcem vediet nazor ostatnych ludi. Este den predtym som na PC normalne fungoval vecer som ho vypol no rano ked som ho chcel zapnut tak bezny start vetraky sa roztocili ale obraz nenabehol. Cierna obrazovka no signal. prislo mi to podozrve tak som vymenil inu graficku kartu kde som zmenil aj pripojenie na VGA. avsak stale to iste. Zistil som ze stale pri starte mi preblikla alebo svietila klavesnica ale tento raz nic, ani nereaguje absolutne nic nesvieti. Rozbehnu sa len vetraky a ledky na nich to je vsetko. Skusal som menit aj zdroj kde 20pin som dal do dosky ktora ma 24 pin zapol som vetraky sa rozbehli avsak nic stale ziadny signal. Kontrolka na LAN kabel na doske nesvieti. predtym vzdy svietila. SKusal som vymenit aj ramky. Rozobral som vsetko a nas5 poskladal avsak stale to iste. Procesor som neskusal menit lebo nemam procesor ktory by sadol na am3+ socket ale opticky nie je vobec poskodeny vyzera ako ma.
jedna sa o zostavu mb: gigabyte 970a ds3 cpu: amd fx-6100 gpu: asus cerberus geforce gtx 1050ti
|